Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repültél már egyedül?

Repültél már egyedül?

Figyelt kérdés
Sokszor repültem már, de egyedül még sosem, és most úgy néz ki hogy egyedül fogok utazni. Kicsit félek ettől. Milyen volt egyedül utazni?
2015. szept. 2. 22:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

> Beszélgess a melletted ülővel. Én ha egyedül megyek akkor főleg ezzel töltöm az időt

Csak ezt ne! Nem elég hogy egy túlnyomásos, száraz alucsőbe vagyok zárva 2-12 óráig még egy szájmenéses szomszédom is van?

Kérdező, én eddig kb. kétszázszor repültem egyedül, kissé unalmas, olvasgat az ember, filmet néz, eszeget, eltellik a 9-10 óra ha lassan is. Félni nincs mitől, az unalomba még nem halt bele senki, más veszély meg nincs (legfeljebb az hogy egy ilyen mint az előző válaszoló lukat beszél a hasadba).

2015. szept. 5. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!