Hogy vigyek haza repülővel egy szamurájkard-esernyőt?
Japánból utazom haza, és van egy szamurájkard méretű/formájú esernyőm. A bőröndömbe nem fér be, és nem tudom, hogy az utastérre fel vihetem-e. A honlapon sajnos nem tudtam meg semmit, szóval kérlek segítsetek.
Köszönöm előre is.
Három lehetőséged is van:
1) felcsatolod az oldaladra, és azzal jelensz meg a beszállókapunál. Ha hörögsz hozzá, + érthetetlen káromkodásokat mormolsz, így még hitelesebb lesz a szereped.
2) feladhatod külön poggyászként külön díjért.
3) hagyod az egészet a fenébe.
Fel tudom tenni a vállamra, mert van ilyen "füle", de az engedélyezett? Mondhatnám, hogy a szettem része, vagy valami? :D
Sajnos nem hagyhatom, Apukám ajándéka, muszáj hazavinnem
Fegyverlátszó tárgy sem vihető fel kézipoggyászként a gépre. Nagy esernyő sem mehet (csak az összecsukható ami elfér a kézipoggyászban)
Így 3 megoldás marad
1. A feladandó bőröndre kötöd, kötegeled, remélve nem fog eltörni mire újra látod
2. Veszel egy térképszállító hengert amibe belefér, és ezt kötegeled oda a feladandó poggyászodhoz.
3. Nem hozod haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!