Reptéren kell fizetni a bőrönd fóliázásáért?
> Ha már fóliázni akarsz akkor miért nem mész be a 100 forintos boltba, veszel fóliát, és otthon te magad körbe tekered? Olcsóbb, egyszerűbb, mint több ezret fizetni ugyanezért csak mert nem otthon a szobában csinálod hanem a reptér csarnokában
Mert nem kapsz ilyen eros foliat, mert nem tudod olyan szorosan ratekerni mint a gep stb
ma 08:56
Ne viccelj már! Évek óta így csinálom, magam tekerem a fóliát, és én vágom le róla. Arra az időre míg felteszik a gépre, majd leveszik a gépről, tökéletesen megfelel egy bolti fólia is. De ha valakinek van erre külön 3000-4000 forintja, akkor lelke rajta. Bár megjegyzem, ha szűrőpróbaszerűen pont azt a bőröndöt emelik ki ellenőrzésre, akkor nagyon nem fogja érdekelni őket, hogy a reptéren fóliázta. Levágják.
Kell fizetni érte.
Nem tudom belegondoltál-e, hogy a lefóliázott bőröndbe innentől szívesen teszel aranyláncot, fényképezőt, esetleg pénzt? Mert én tennék akkor sem. Ami jelentősebb érték, azt az ember magánál tartja a gépen, a feladottba pedig beleteszi a naptejet, a törölközőt és a magassarkút. Innentől nincs mit ellopni, nincs miért aggódni, és nincs mit fóliáztatni.
Ha nagyon meg szeretnéd magadat nyugtatni, körbetekered némi 100 Ft-os folpackkal, de ha megkérhetlek, ne dőlj be olyan blődségeknek, hogy a fenti kamu utasbiztosítás alapján bárki bármit is fog neked fizetni.
Ok
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!