Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőjegy árak olcsón?

Repülőjegy árak olcsón?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy "hátizsákosan" kell nyaralni menni.

Gondoltam , hogy rendben akkor szervezzük meg mi a nyaralást. Thaiföldre mennénk 2-3 hónap múlva

Már nézegettem az utazási irodák ajánlatait. Szállással, repülőjeggyel 2 embernek olyan 1700 fontra jön ki,

Néztem magam szállást és az jelentősen olcsóbb ha magam intézem. De a repülőjeggyel nem boldogulok. Több külföldi légitársaságot is néztem, és 2 embernek a retur 1500 font között van. Így eddig az utazási iroda jobb árban. Akik ajánlják a hátizsákos módszert azok mondják már el nekem, hogy miképpen hozzák ki olcsóbban? Hol nézik a repülőjegyeket mert én eddig nem találtam olcsó járatokat.

2015. jún. 19. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Ùgy hogy időbe nekiállsz szervezni. Már nem azért de az esős évszak közepén akarsz Thaiföld-re mennni? Ilyenkor olcsó ugyan, de kevès a turista, nincs sok értelme menni szerintem.
2015. jún. 19. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Én rákerestem szeptember 1-12 között a pelikánon, 164 ezer egy retúrjegy egy főre (kb. 400 font). Nem tudom, 1500 fontért 2 főre hol láttál jegyet. Augusztus közepére is van 170-180 ezerért.

Expedia, pelikán, társaságok oldali stb. nyugodtan használhatók. Nem tudom, hol láttad azokat a drága jegyeket...

2015. jún. 19. 23:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első. Utána néztem. Szeptember -október is megfelelő azutazásra, mert Thaiföld bizonyos területei nem olyan csapadékosak.

Kedves második.

Pelikánt nem néztem, mert nem Budapestről indulnánk hanem valamelyik londoni járattal. Lehet 400 font Budapestről, de oda is el kell jutnom..és ez is pénz.

2015. jún. 19. 23:46
 4/9 A kérdező kommentje:

ezek szerint nem is olcsóbb a hátizsákos ötlet???

Egyébként külföldi járatokat néztem mint pl: omar járat. British stb..

2015. jún. 19. 23:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz olcsóbb a repülőjegy, hogy bőrönd helyett hátizsákkal mész.
2015. jún. 20. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:

aki egy hátizsákos utat nem tud kihozni kb harmad annyiból mint egy irodás út az életképtelen hülye

ha BP-ről 160 E akkor meddig tart pl valamelyik fapadossal eljönni BP-re kb 10E forintért?

nemrég 120-130 sőt 100E forint körül voltak jegyek Thaiföldre és Malájziába, még ha Malajziába mentek is AirAsia-val fillérek átmenni valamelyik Thai szigetre

mellesleg egy október eleji útra az omanair és a turkish is 170E forint, vagyis fele amit te találtál

2015. jún. 20. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
ja és persze london bangkok
2015. jún. 20. 09:32
 8/9 A kérdező kommentje:

ma 09:31

BÍrom az ilyen szövegeket, hogy Londonból Budapestre 10 ezer forintért van repülőjegy... Naja.... Kár, hogy ez nem igaz. Ha van is olcsón akkor az poggyász nélküli.. Szóval kár okoskodni.. Mellesleg megoldottam.

2015. jún. 20. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Poggyász nélküli.. ÉS? épp te mondtad, hogy hátizsákkal szeretnétek menni.. tessék :p
2015. jún. 25. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!