Ilyen sokba kerül a repülés?
Hű, hát most néztem a repülőjegy árakat Kanadába
Nagyon drágák :) mármint, lehet én néztem rosszat, de nekem a legolcsóbb is megfelelne
Kassáról indulnék, Torontóba, valaki tudna ajánlani olcsó, de biztonságos cégeket ahol meglehet venni a jegyet
Ill. nem lehet olyat, hogy pl Angliáig megyek vonattal, onnan meg repülővel, olcsóbb lenne az úgy, megérné?
válaszaitokat előre köszönöm
Mi számít drágának? A busz megteszi a 35-40km-t óránként, közbe zötykölődsz meg minden és elkérnek érte 800ft-ot kb. Ezzel szemben a repülő ilyen nagy távra órák alatt el jut és ezen felül kényelmes.
Tőlünk a városba 25km az út, a jegy 500ft kb. Ha 25km/500 forinttal számolok akkor a busz majdnem olyan drága, mint a repülő, jóval tovább tartana és kényelmetlenebb. Ennyit arról, hogy a repülés drága.
Alapesetben a vonat a legdrágább utazási forma. De most gyorsan lecsekkoltam neked egy júni eleji indulást, Kassáról közel 600ezer forint, míg Londonból csak 150. Tehát ha 600-150= 450 ezer forintért el tudsz jutni Londonba, akkor megéri. :) Szerintem ennyiért tudsz venni egy lepukkant autót is és kivezetni. Szóval igen, megéri elmenni Londonba.
A [link] oldalt nézegesd. Nézd meg az összes nyugati nagyvárost, és számold ki hova mennyiért jutsz el, és mennyi a repjegy. De Budapest elég kézenfekvőnek tűnik, 170 ezer forintért.
Szerintem nem feltétlen éri meg Londonba kimenni, mert annyival nem drégább a jegy itthonról.
Mennyiért láttál jegyet kedves kérdező, amennyit sokallsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!