Ilyen sokba kerül a repülés?
Figyelt kérdés
Hű, hát most néztem a repülőjegy árakat Kanadába
Nagyon drágák :) mármint, lehet én néztem rosszat, de nekem a legolcsóbb is megfelelne
Kassáról indulnék, Torontóba, valaki tudna ajánlani olcsó, de biztonságos cégeket ahol meglehet venni a jegyet
Ill. nem lehet olyat, hogy pl Angliáig megyek vonattal, onnan meg repülővel, olcsóbb lenne az úgy, megérné?
válaszaitokat előre köszönöm
2015. ápr. 25. 20:34
11/14 A kérdező kommentje:
oh, köszi :)
2015. ápr. 27. 20:48
12/14 anonim válasza:
A legolcsobb amit en lattam az valoban 170e korul van (558 EUR) Aug 3, 6 ejszaka, Becs-Isztanbul-Toronto. Ennel olcsobb nemigen lesz kiveve ha valaki ket repulojegyet vesz de azt kezdonek nem ajanlom (foleg ennyire kezdonek). Ha abba bele akarsz allni akkor a Sunwing es az Air Transat-ot kell nezegetni, akarhonnan Europabol de sokkal nem lesz olcsobb -- ha szetszeded a returjegyet negy egyiranyura (pl. BUD-BCN, BCN-YYZ, YYZ-LGW, LGW-BUD) akkor 40e alatt kene legyen mind a negy hogy megerje, az nehez lesz.
13/14 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy 3 éjszaka?
És nekem nem kell retúr
2015. ápr. 29. 10:36
14/14 anonim válasza:
A repülés önmagába nem olyan drága. főleg európán belül, fapadossal. Sok helyre eljutottam így diákként amire másképpen nem volna lehetőségem. :) Kanadába egyébként csütörtökönként jár közvetlen járat ferihegyről.(air transat) és elvileg nemsokára indul a skygreece. legutóbb mikor néztem 150-170körül találtam, bár az már 1-2hónapja volt. Egyébként hagyományos légitársaságoknál előfordulhat, hogy jóval drágább a jegy egyirányú útra, mint oda-vissza. (arányaiban értem persze, de az is előfordul, hogy az oda-vissza olcsóbb mint csak oda.) Angliából meg ritka, hogy találsz olcsóbbat mint mondjuk a magyar jegy. Általában egy ország gazdasági körülményeihez is alkalmazkodik a jegy ára, ebből következik, hogy pl Londonból drágább mint Mo-ról. (persze van kivétel) Másik megoldás lehet, hogy fapadossal elmész valameddig, ahol találtál még olcsóbb jegyet. jobb mint a vonat vagy a busz. Londonba Budapestről már 4ezer fttól van. Itt még arra kell figyelned, hogy a fapados általában egy külső reptérre visz, valószínűleg nem oda ahonnan a transzatlanti járatok indulnak, ha meg bármi gáz van(járatlekésés stb...) akkor sok segítséget nem fogsz kapni a fapados cégtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!