Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzairnél ha a banki átutalás...

Wizzairnél ha a banki átutalást választottam akkor annyi hogy felmegyek a netbankomban és ott utalok vagy mindenképpen bekell mennem citi bankban ahol a wizzairnek van a számlája vagy mi?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Amikor megveszed a repjegyet, átirányít a bank honlapjára, és elküldöd a pénzt. Nem kell bemenni a bankba, már nem az 1800-as években járunk. Soha életemben nem utaltam még pénzt személyesen a bankban. El sem tudom képzelni, hogy kell azt csinálni.
2015. jún. 19. 18:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Hibát írt ki amikor ugy akartam fizetni hogy átirányít és csak az utalást engedi. szoval akkor bemegyek az OTP netbankomba és ott átutalom és az ennyi? jólesz?
2015. jún. 19. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ha meg van adva a számlaszám, akkor jó lesz. De most nem tudom miről beszélsz. Az biztos, hogy besétálnod a bankba, és Marinéninek megmondani hogy jól utalja át, nem sok értelme van.
2015. jún. 19. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
igen küldtek emailben belföldi meg nemzetközi számlaszámot is de mivel én a belföldi utalást választottam a belföldi számlaszámot odaírom meg a közleményt megfelelően kitöltöm ugy jólesz?
2015. jún. 19. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Gondolom a közleménybe a referencia kódot kell beírni. Ha a számlájukra bejön a pénz, amiről fingjuk nincs miaz, akkor megnézik a referencia kódot, és látják, hogy jé, ezt meg a Józsi küldte, aki menne Londonba. És jóváírják. Utána online checkinelsz, és már meg is van a repjegyed.
2015. jún. 19. 19:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Online checkin alatt mit értesz? ne nézz hülyének légyszi még soha nem vettem repülőjegyet
2015. jún. 19. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és mi a nemed?
2015. jún. 19. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ki van fizetve a jegy, legkorábban az utazás előtt 30 nappal tudod megcsinálni a weboldalukon. Egy olyan menüpontot keress, hogy online utasfelvétel, a folyamat végén ki tudod nyomtatni a beszállókártyát, azt kell majd vinni a reptérre,
2015. jún. 20. 07:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2015. jún. 20. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!