Kifizettem már online, elküldték e-mailre is hogy konfirmálva van, de van egy pont ami engem kissé aggaszt : "ONLINE CHECK-IN
Minden Utasnak kötelessége, hogy a ryanair.com internetes oldalon utasfelvételre bejelentkezzen és az online beszállókártyáját kinyomtassa. Ha egy utas már elvégezte az online utas felvételt, a menetrend szerinti indulási idő előtt két (2) órával lehetősége van a beszállókártya újranyomtatására. Kattintson a további infókért."
Most akkor mivan? Enélkül nem érvényes vagy hogy van ?
Most mit nem ertesz? Utazas elott online utasfelvetelt kell csinalni: ryanair honlapjara felmesz, foglalasi kod, email, utasnev stb alapjan azonosit a rendszer. Meg kell adni szuletesi idot, utazasi okmany szamat stb, utana fogod tudni kinyomtatni a beszallokartyat. Mindent olvass el rendesen és akkor semmi gond nem lesz.
2015. jún. 14. 11:58
5/8 anonim válasza:
A Ryanair honlapján tudod megcsinálni online check-in fül alatt, az indulás időpontja előtt min. 30 nappal, itt kéri a különböző adataidat, majd a végén kiadja neked a beszállókártyádat, amit ki kell nyomtatnod, ezzel szállhatsz fel a gépre. Annyival jobb mint a reptéri csekkolás, hogy ez ingyenes, míg a reptérihez fizetni kell. Könnyű és egyszerű megcsinálni, ne aggódj emiatt.
2015. jún. 14. 18:21
6/8 anonim válasza:
" az indulás időpontja előtt min. 30
nappal,"
max 30 lesz az
és min 4 órával indulás előtt
De ha nem veszel helyet akkor legkorabban 7 nappal indulas elott lehet azt hiszem, legalabbis par honapja igy volt, talan nem valtozott.
2015. jún. 14. 22:44
7/8 anonim válasza:
Igen max. Köszi a javítást ;)
2015. jún. 15. 15:35
8/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam azóta... csak elég bután van megoldva az oldalukon (pl számomra nem volt elég konkrét).
A youtube-os videó meg nem jó, korántsem segit semmiben !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!