Budapestről mennyibe kerül személyenként a repülőjegy Anglia-Skóciába?
Figyelt kérdés
(2 felnőtt) És fapados2015. jún. 7. 10:22
1/8 anonim válasza:
Ott ülsz a net előtt, nézd meg:
www.ryanair.hu
www.wizair.hu
Meg még 1000 weboldal.
2/8 A kérdező kommentje:
Talán azért kérdezem itt mert már kerestem napokig de nem találtam meg azt hogy mennyibe kerül.
2015. jún. 7. 10:35
3/8 anonim válasza:
Ha nem találtad meg, akkor nem is kerested. Wizzair.com oldalon kb. 15 másodperc kemény munkával megtudható az infó, hogy adott a napon melyik járatra mennyi a jegy. Anglia vagy Skócia a cél? Mert Angliába minden nagyobb cég repül, naponta többször is, több helyre is, Skóciába viszont csak a a Wizzair repül Glasgowba, és a Jet2 repül Edinburghbe.
4/8 anonim válasza:
Rászántam az időt, és arra jutottam, a fejenkénti eljutási költség 1500 Ft és 94910 Ft között kell legyen valahol.
Wizzair, Easyjet, Ryanair, Norwegian ahol szétnéztem.
5/8 anonim válasza:
Hát, ha úgy kereste, hogy Budapest - Anglia-Skócia, akkor nem csodálkozom, hogy nem talalálta...
6/8 anonim válasza:
Az ár függ az indulás időpontjától is. Általában nyáron drágább, mint ősszel vagy télen. Ahogy előttem is írták Wizz Air már repül Glasgowba, illetve Jet2 is megy Skóciába.
7/8 anonim válasza:
Én 2 hét múlva megyek angliába 50 000ft volt két felnőttel egy bőröndel jet2 vel. Sokan azt mondják drága de kb csak az megy east midlands re és nekem csak az jó, a cross country train 15 000ft ért vinne el east midlands be akkor máris nem olyan olcsó mint a jet2, meg átszállássossal tudtunk volna 10-15 000 ret takarítani az megint nem valami olcsó.
8/8 anonim válasza:
ha jól kifogod, már 20e alatt is van, de határ a csillagos ég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!