Koncertre Londonba?
Sziasztok!
Koncertre szeretnék menni Londonba,de nem tudom hogyan tudnék a legolcsóbban eljárni az ügyben. Egyik nap mennék,másik nap jönnék.Nem kell szállás,semmi,csak a koncerten szeretnék részt venni.
Van tippetek?
Nem ertem igazan a kerdest...Azt szeretned megtudni hogy hol tudsz olcso repjegyet nezni?
En itt szoktam: momondo.com, de millio osszehasonlito oldal van meg a neten.
Én is a
ryanair.com,
wizzair.com
easyjet.com
mondom, ahol olcsón tudsz repülőjegyeket nézni. De nézzél majd buszjegyet vagy vonat jegyet is, mert a reptértől be is kell jutod Londonba. Onnan szintén el kell jutnod a stadionig ahol maga a koncert lesz. Oda is kell buszjegy. Nem írtad, azt sem, hogy hánykor kezdődik a koncert, mert nagyon elképzelhető, hogy este mire vége a koncertnek, nem lesz semmi buszjáratod ami kivinne a reptérre. London utcái meg nem olyan biztonságosan, hogy éjszaka kint legyél.Mondjuk az időjárás sem tenné lehetővé..
köszönöm,azért örülök,hogy van aki érti :)
wizzairt vettem,és igen,tudom,hogy el kell jutnom Birminghambe (azt sem írtam,tudom,mert nem ez a lényeg,meg h hánykor kezdődik).
köszi mindenkinek!
Nagyon tévedsz ha azt hiszed nem számít, hogy hova mész, mikor kezdődik és végződik a koncert. Birmingham elég nagy város, de a reptér ott is nagyon kiesik. Nem árt utána nézned, hogy amikor leszállsz a gépről van-e buszjárat be a városközpontba, és onnan tovább tudsz-e menni a stadionhoz ahol a koncert lesz. Ahogy a visszaútnál sem árt utána nézni, hogy lesz-e egyáltalán buszjáratod.
Tudod Angliában a tömegközlekedés eléggé fura..
De ahogy a tényeket írod, már azon sem akadnék ki, ha másnap azt írnád, hogy csak a repülőjegy érdekel, mert a reptéren már kocsival fognak várni téged.. Ugyanis ilyen felelőtlenül csak az utazik aki elé mennek, és vissza is viszik.
"köszönöm,azért örülök,hogy van aki érti :)"
Tovabbra sem erti senki.
Hát én tavaly pontosan így voltam koncerten Londonban :) se szállás, se semmi. Csak egyik nap mentem majd másnap este volt a koncert szóval akkor egész nap az arénába voltam, harmadik nap reggel pedig jöttem haza.
Egy éjjel voltam/voltunk szabadon és az eléggé durva volt viszont be lehetett járni a várost, majd rögtön reggel a legkorábbi metróval mentünk is az arénához ahol nagyon hamar eltelt a nap és máris kezdődött a koncert és mikor vége lett rögtön buszra szálltunk és vissza mentünk a reptérre ugyanis korán reggel indult haza a gépünk.
Szerintem jó buli volt :D Egyébként magad mész vagy a haverokkal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!