Vettem repülőjegyet a pelikan.hu-n. Hogyan kell felhasználni?
Soha nem utaztam repülőn ezért a tapasztaltabb emberek segítségét szeretném kérni annak ellenére, hogy az oldalon is adnak információt.
Két átszállás lesz összesen (két különböző légitársasággal fogok utazni- egyben vettem meg a repülőjegyet). Az első kérdésem a chechk-innel kapcsolatban lenne. Azt hallottam, hogy online kell elvégezni. A kérdésem az lenne, hogy az átszállási ponton ezt, hogyan valósítom meg? A többi kérdésen még gondolkodom egy keveset.
Köszönöm!
Bár nem valószínű, hogy átszállásos kombinációt fapadossal vettél volna a pelikánon, de jó lenne tudni melyik két légitársaság járatával utazol.
Aztán azt is kellene tudnunk, mi a végcél, mert pl az Usaban fel kell venned a csomagot a belépéskor, egyébként többnyire a végcélnál kapod meg.
Ami biztos: online, vagy a repülőtéren be kellene csekkolnod, de ez egészen biztosan le van írva a visszaigazolásban. El kellene olvasni, vagy ha mondod mivel repülsz, adunk tanácsot.
Ha elfogadsz még egy tanácsot, tudom magyar, meg ez a google első találata, de a pelikánnál kevés lehúzósabb oldalt lehet mondani. Legközelebb nézz szét más helyeken is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!