Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A ferihegyen azok a cib...

A ferihegyen azok a cib bankos munkatarsak, akik mindenkit megkornyekeznek h merre utazik, minek vannak ott?

Figyelt kérdés
Eleg rutinos repulo vagyok es nagyon bosszant h allandoan letamadnak, semmi kozuk hozza h merre utazom, egyetlen egyszer valaszoltam, akkor visszakerdeztek b miert oda? Ott lakom? Dolgozok, tanulok? Ehhez szerintem semmi koze egy akarki fiana. Alapvetoen udvarias vagyok, de ezt h nem lehet elmenni mellettuk h ne uvoltsenek utanam h leszolitsanak, felhaborit. Olyan, mint vmi szekta
2015. máj. 18. 09:41
 1/5 anonim válasza:
Talan statisztikat gyujtenek. En mondjuk kivancsi lennek hany friss diplomas megy kulfoldre :)
2015. máj. 18. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Eladnának neked valamit. De ha valóban rutinos utazó vagy, még arra is rájöhetsz, mit...
2015. máj. 18. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Hitelkártyát árulnak, ami nagyon jó mert itthon is ott is tudod használni, gyűlik a pont, mittom. Azért mennek oda mindenkihez, mert ezek az emberek az eladott hitelkártyák után kapják a jutalékukat.

Te mint rutinos utazó, tudhatnád hogy amikor kilépsz, és szemkontaktust teremt veled az egyik, már messziről mutatod neki a kezeddel hogy nem. Ha nem hagyja abba, akkor pedig szó nélkül elsétálsz mellette. Nem fog követni. Ha udvarias akarsz lenni, akkor azt mondod hogy nem kérek, vagy már van.

2015. máj. 18. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
CIB?? Már nem a Citibank?
2015. máj. 20. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is Citisek próbálkoztak.
2015. jún. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!