Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek az exem jelenlegi párjával? Munkatársak lettünk!
Mi már 3-4 hónapja szétmentünk az exemmel, mikor ők összejöttek. Azóta fintorog rám az utcán.
Ma tudtam meg, hogy munkatársam lesz.
Nem egy irodában leszünk, de lesznek olyan munkák amiket telefonon vagy emailben kell megbeszélnünk.
A munkahelyünkön megkövetelik azt, hogy segítsünk egymásban. Nekem csak annyi a bajom vele, hogy ismeretlenül is fintorog rám. (Tudja a nevem, de 1 szót se beszéltünk. Azt hiszi vissza akarom szerezni az exem, ez a fintorgás oka)
Mivel előfordulhat, hogy kell együtt dolgozzatok, hívd el, egy kávéra, hogy szeretnél beszélni vele.
Mondd el, hogy közted és az exed között már nincs semmi. Nem szeretnél tőle semmit. Nem várod el, hogy barátok legyetek, de mindkettőtöknek az az érdeke, hogy jól tudjatok együtt dolgozni.
Ma összefutottunk a folyosón, elfordította a fejét. Hétfőn találkozom vele legközelebb...
Nem lenne megalázkodás részemről, ha beszélnék vele?
En csak akkor beszelnek el vele komolyabban, ha hatraltat a munkamban, vagy nem adja meg a minimalis tiszteletet. Tuti megmondam neki, hogy viselkedjen es az otthoni dolgokat , ne keverje a munkaval valamint, hogy semmit nem akarok az extol, eljenek boldogan, de engem hagyjon beken.
Amugx az ilyen no szerintem hulye. Ok, nelkul senkit nem kene utalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!