Átszállásnál mi lesz a csomaggal?
Figyelt kérdés
A repjegy.hu -n foglaltam repülőjegyet Amerikába. Többször is átszállok, a csomagokat nekem kell vinni vagy átrakják a következő járatra?2015. máj. 5. 20:13
2/5 anonim válasza:
És imádkozz, hogy át is rakják :)
3/5 anonim válasza:
átrakják, én Newcastle-Pest útvonalon repültem már többször átszállással, mindig rendben volt minden.
4/5 anonim válasza:
Attol fugg!
Ha pl. Bud - London - New York - Los Angeles az utvonal, akkor NEM!!!
A Londonbol New Yorkba erkezo geprol le kell venned a csomagodat, es fel kell tenned a LAX-ra indulo gepre.
Csomag (vam) vizsgalat mindig akkor van, amikor eloszor belepsz az USA teruletere. Ha pl. Bud - Frankfurt - Chicago a cel, akkor atrakjak, es csak Chicagoban latod ujra a borondot.
Ha nem igy van, akkor NY-ban felveszed es ujra leadod, de az egesz egy terminalon belul van, ugyhogy nem kell buszoznod a boronddel.
De ha bizonytalan vagy hivd fel nyugodtan a legitarsasagot, szivesen segitenek, vagy varsz az utazas napjaig es a repteren a holgyike majd megmondja pontosan.
5/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges neten érdeklődni ez iránt. Amikor feladod a reptéren a csomagod, akkor megmondják meddig megy. Ez rengeted dologtól függ. Kapsz majd egy igazoló cetlit is, azon is rajta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!