Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Átszállásnál fel kell venni...

Átszállásnál fel kell venni újra a csomagot?

Figyelt kérdés
Bécsből indulok, Zürichi átszállással New Yorkba. Azt olvastam, hogy ha egyben vettem meg a jegyet, akkor automatikusan felteszik a csomagjaimat a NewYorki gépre. Viszont valahol meg azt írták, hogy ha USA-ba repülök, akkor át kell vennem a csomagokat és újra végig menni velük az ellenőrzéseken.
2014. aug. 15. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd New Yorkban kell átvinned. De amikor föladod, úgyis elmondják.
2014. aug. 15. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Kevered az infókat! Ha egyben vetted meg a jegyedet, akkor a csomagodat csak a végállomáson kell felvenned! Az USA-ba mész, de USA-ban is szállnál át, akkor kellene az első amerikai reptéren felvenned a csomagodat! De te Európában szállsz át, így ez rád nem vonatkozik!
2014. aug. 15. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen nagyon valoszinu hogy Zurichben nem kell felvenni a csomagod. Ez akkor all fent ha egy jegyet vettel es nem ejszakazol Zurichben. Ha ket repulojegyed van akkor meg lehet probalni megkerni oket hogy addjak fel vegig, nekem ez mindig sikerult (igaz, csak ketszer volt ilyen).

Meg olyan is van (nekem peldaul most a karacsonyi magyarorszagi latogataskor) hogy ejszakan ativelo kapcsolodasod van, es emiatt ha hotelben szallsz meg akkor lehet kerni hogy ne addjak fel vegig a csomagot illetve van ahol nem is hajlandoak a hosszu ido miatt. Ezt is meg lehet beszelni amikor atadod a csomagod.

Az USA-ba lepeskor fel kell venni a csomagot, atvinni a vamon es ha tovabb utazol a vam utan van altalaban transfer desk tehat nem kell messzire cipelni. De mivel nem utazol tovabb, igy tehat...

2014. aug. 15. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, becsben aztan mondtak hogy newyorkig jon.
2014. aug. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!