Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Amikor felszállok a Wizz air...

Amikor felszállok a Wizz air gépére akkor ilyen folyosón megyek és egyszer csak szállok be a gépbe vagy kimegyek kintre és felmegyel a lépcsőn?

Figyelt kérdés
Nyáron utazok.
2015. ápr. 19. 20:05
1 2
 1/12 |Orfeusz| ***** válasza:
Termináltól is függ, én 1x utaztam Wizz Airrel és 2x Easy Jettel, mindig kint állt a gép és busszal vittek oda.
2015. ápr. 19. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 19. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
99,9% az esélye, hogy lépcsőn.
2015. ápr. 19. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Lemész a lépcsőn, kint mész, be a "hangárba" ahol várni kell és onnan ki, fel a lépcsőn a gépre.
2015. ápr. 19. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Gondolom az utashidas beszállásra gondolsz, ugye?

Budapesten wizzair esetében: mindenképp lépcsőn szállsz be, ahova mostanság sokszor gyalog jutsz el, néha busszal.

Utashíd wizzair esetében is van némely reptéren. Amikről konkrétan tudok tapasztalatból: Barcelona, Róma, Malmö. Lehet, hogy máshol is persze. Budapesten soha.

2015. ápr. 20. 01:28
 6/12 anonim ***** válasza:
ezt tényleg fontos tudni ? Valamelyest ugyan kényelmesebb az elefántormányon át beslattyogni a gépbe, de aki szökőévente repül, akkor a lókoszt légitársaság alacsony jegyáraitért cserébe azt a kicsi "kényelmetlenséget vállalni" nem érdemel szót sem. Majd amikor business class-on utazol, akkor persze, várd is el azért az árért.
2015. ápr. 20. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
En azt a "hangárt" birkaterelőnek szoktam hívni, egyszerűen szégyen amit oda építettek. Ha mész ne felejts el indulás elott wc-re menni, mert kint a hangárban mar nincs ra lehetőség, es ha késik a gep ott állhatsz sorban egy órát is, es wc csak bent van az épületben.
2015. ápr. 20. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát képeket elnézve mint egy buszmegálló,egyántalán fűtenek? :D Ha már WC nincs.
2015. ápr. 24. 11:00
 9/12 anonim ***** válasza:

" Hát képeket elnézve mint egy

buszmegálló,egyántalán fűtenek? :D

Ha már WC nincs."

Na és melyik buszmegalloban van fűtés? Sok helyen még esőbeálló sincs buszmegállókban!

Nem értem miért kell a repülés köré több luxus mint a busznál? Ez egy hülye hagyomány abból az időből amikor a repülés még luxusnak számított.

2015. ápr. 24. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert egy repjegy drágább mint egy buszjegy. Jó tudom a költsége is magasabb.
2015. ápr. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!