Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ingyen kaptam elsőbbségi...

Ingyen kaptam elsőbbségi ülést. Biztosan nem lehet baj belőle?

Figyelt kérdés

Ryanairrel utazom, és két hete egy ügyfélszolgálatossal beszéltem, aki azt mondta egy nappal az indulás előtt érdemes a beszállókártyát megcsinálnom (egyrészt mert akkor már visszafele is megtehetem, ez végül nem jött össze) de, ha elsőbbségi ülésnél marad hely akkor oda is megkapja az ember ingyen.

Én meg is kaptam, viszont hallottam már a honlaptól eltérő infót tőlük telefonban, a kérdésem az lenne, hogy biztos, hogy nem lesz belőle baj? (Vagy ráfizetés...)

2015. márc. 28. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülésért soha nem kell utólag fizetni. Ha a beszállókáryádon ott van az ülésszám, akkor oda szól a jegyed, és kész.
2015. márc. 28. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tom mire gondolsz elsőbbségi ülés alatt. Van elsőbbségi beszállás, és helyfoglalásos ülés.
2015. márc. 28. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztosan nem lesz gond.
2015. márc. 28. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mozgássérültek kapnak ingyen, ez természetes.
2015. márc. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!