Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőre fel lehet vinni...

Repülőre fel lehet vinni hátizsákot?

Figyelt kérdés
Most fogok először utazni repülővel, Ryanair légitársasággal, fizettem egy poggyászért is, de azon kívül vihetek magammal még egy hátizsákot amit felvihetek magammal a repülőre?

2015. jan. 29. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2015. jan. 29. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ezt nem is értem amit a második írt.

Igen, vihetsz fel hátizsákot. Én is mindig azzal repülök.

2015. jan. 29. 16:28
 3/7 demonlord90 ***** válasza:
Nem érted, hogy mi a különbség a nagyméretű kézipoggyász és a feladott poggyász között? Többek között annyi, hogy előbbi mellé NEM vihetsz fel hátitáskát. De a kérdésből kiindulva talán valószínűbb, hogy itt feladott poggyászról van szó, ami mellé nyilván lehet.
2015. jan. 29. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ha belefér a méretbeli korlátba. Nézd meg a Ryanair honlapján, és mérd le a táskádat! Vigyázz, mert a fapadosok elég szigorúan veszik!
2015. jan. 29. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
A Ryanair-nél két kézipoggyász vihető fel ingynesen, egy 50*40*20 és egy 35*20*20-as, az mindegy, hogy bőrönd, hátizsák vagy nejlonzacskó.
2015. jan. 29. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért is nem értettem, mert a kérdésből nekem vili volt, hogy feladja a másikat. De az ucsó jól írja, a ryanre már kettő kézipogyit lehet vinni.
2015. jan. 29. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:

" Nem érted, hogy mi a különbség a nagyméretű kézipoggyász és a feladott poggyász között? Többek között annyi, hogy előbbi mellé NEM vihetsz fel hátitáskát."

Szerintem te nem érted mi a különbség a Wizzair és a Ryanair között. ;-)

2015. febr. 1. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!