Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Légi utaskísérő felvételin az...

Légi utaskísérő felvételin az úszástudást mennyire tesztelik?

Figyelt kérdés
Úgy értem valóban úszni kell bizottság előtt, vagy csak alá kell írnod, hogy tudsz, de nem kell előadnod? :) Utánaolvastam annak, hogyan zajlik egy több körös állásinterjú egy bizonyos légitársaságnál, de erről nem találtam semmit. A válaszokat előre is köszönöm!
2015. jan. 15. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
33%

A felkészítő táborban a tanuláson kívül bizonyítanod kell, hogy tudsz úszni.

Vagy uszodában, vagy akár jeges tengerben (az Emirates-nél az utóbbi van)

Tehát ezt nem 'úszod' meg :D

2015. jan. 15. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A felvételin nem, de a tanfolyamon igen.

Abba remélem belegondoltál, hogy egy esetleges vészhelyzetben az életedbe (és másokéba) kerülhet, ha nem tudsz úszni.

2015. jan. 15. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Természetesen a felvételin nem fogják végignézni az összes jelentkező úszástudását. Azonban ha kiválasztanak, és a tréningprogramba bekerülsz, ott vizsgáznod kell majd belőle. Tehát ha nem tudsz úszni, akkor vagy tanulj meg, vagy ne jelentkezz.
2015. jan. 17. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!