Légi utaskísérő felvételin az úszástudást mennyire tesztelik?
Figyelt kérdés
Úgy értem valóban úszni kell bizottság előtt, vagy csak alá kell írnod, hogy tudsz, de nem kell előadnod? :) Utánaolvastam annak, hogyan zajlik egy több körös állásinterjú egy bizonyos légitársaságnál, de erről nem találtam semmit. A válaszokat előre is köszönöm!2015. jan. 15. 16:12
1/3 anonim válasza:
A felkészítő táborban a tanuláson kívül bizonyítanod kell, hogy tudsz úszni.
Vagy uszodában, vagy akár jeges tengerben (az Emirates-nél az utóbbi van)
Tehát ezt nem 'úszod' meg :D
2/3 anonim válasza:
A felvételin nem, de a tanfolyamon igen.
Abba remélem belegondoltál, hogy egy esetleges vészhelyzetben az életedbe (és másokéba) kerülhet, ha nem tudsz úszni.
3/3 anonim válasza:
Természetesen a felvételin nem fogják végignézni az összes jelentkező úszástudását. Azonban ha kiválasztanak, és a tréningprogramba bekerülsz, ott vizsgáznod kell majd belőle. Tehát ha nem tudsz úszni, akkor vagy tanulj meg, vagy ne jelentkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!