Fapados járatokon hogyan számoljak poggyász díjat?
Figyelt kérdés
a wizzairnál a min 42*32*25, a max pedig 54*4valamennyi*25 cm a határ. A ryan airnál valamivel nagyon, de a 20-25 centi ott is szerepel. Hát milyen táskával kell utazni h felrakhassam a gépre? 25 cmnél minden táska nagyobb valamelyik oldalról. Mondták, hogy annyira nem nézik, de azt is hallottam, hogy ott fog majd kiderülni, hogy mennyibe fog kerülni az egész, nekem meg nincs kedvem az ilyen bizonytalansághoz.2014. dec. 1. 20:58
1/5 anonim válasza:
Az nem baj, ha valamelyik oldalról nagyobb 25 cm-nél, csak legyen legalább 1 oldal, amerről nem nagyobb. Wizzair kisméretű kézipoggyásznak gyakorlatilag a kis hátizsák felel meg (hátizsákot nem is szokták levetetni megmérni), én pl. ilyen hátizsákot vettem erre a célra:
A taskaweb.hu-n találsz még sok kis és nagyméretű kézipoggyászként felvihető táskát.
2/5 anonim válasza:
A megengedett méretek légitársaságonként:
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de a helyzet, hogy pont, hogy nincs olyan táskám, aminek bármelyik oldala 20-25 cm-es, vagy annál kisebb lenne. Pont ezt nem értem, hogy még is milyenek azok a táskák, amelyek akármelyik oldalról 25cm-esek. A küldött listán a nagy, azaz fizetős csomagokat is 56*42*25-re szabályozták. Nem értem, hogy ha valakit nem érdekel, hogy mekkora táskával utazik, még akkor sem fér bele, mert nincs olyan utazó táska, vagy bőrönd, amelyik ne lenne nagyobb bármelyik oldalról 25nél
2014. dec. 2. 11:59
4/5 anonim válasza:
Nézz szét itt:
Ezek kifejezetten olyan méretű táskák, amik felvihetők a gépre. Ha mindenképpen 25 cm-nél vastagabb táskát akarsz vinni, mert nincs kisebb és nem is akarsz venni, akkor feladott poggyászként viheted.
5/5 anonim válasza:
Csak a vastagság kell 25 alatt legyen, de azt rengeteg táska, bőrönd teljesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!