Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair poggyász probléma....

Ryanair poggyász probléma. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Nem elég a 20 kg a feladandó poggyásznak.Láttam,hogy lehet kérni 15kg+15kg-t is,két bőröndbe tudom kombinálni a 30kg-t.A kérdésem az,hogy ez mehet egy bőröndbe is?Tehát,hogy ha pl 25kg a bőröndöm akkor ezt így el fogják fogadni?Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 17. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2014. nov. 17. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
nem mehet.
2014. nov. 17. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Haha, nem !

Ryanair vigyázni kell, mert úgy megbüntet, hogy eladhatod a gatyádat.

2014. nov. 17. 19:19
 4/8 anonim válasza:

A lényeg, hogy meg kellene tanulnod beleférned a súlykeretbe.

Gondolj arra, mindig vannak fölösleges dolgok... Azokat hagyd otthon.

2014. nov. 18. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Két 15 kg-os csomag olcsóbb mint egy 25 náluk, mert 25 csak úgy lehet ha fizetsz egy rakás túlsúly díjat. Vigyél két csomagot, vagy tanulj meg inkább pakolni, úgy a legolcsobb tényleg. :-D
2014. nov. 19. 07:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Igy ahogy mondják.

A 20kg az 20kg, 23kg az 23kg, a 25kg az 25kg.

Ezeken felül akár mennyi az túlsúly, és úgy fizetendö mint a vámon a büntetés, legalább is ilyen formában.

Két 23kg-os poggyászom tulment olyan 2kg-ot, fizettem 50 Eurót.

2014. nov. 19. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

" Ezeken felül akár mennyi az túlsúly,"

Azért nem akármennyi: egy csomag maximum 32kg lehet, legalábbis Európán belül tuti. A rakodó munkások se szakadjanak meg. Persze több csomagra szétbontva mehet több is, csak bird kifizetni. ;-)

2014. nov. 19. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es

azért solidabban is számolhatnál. A 20kg ha 3-4-5kg-mal nehezebb akkor beszélünk túlsúlyrol. Ha 39kg-os az már nem túlsúly hanem két teljes börönd. Szerintem a megértõ emberek ebböl két poggyászt csinálnak.

2014. nov. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!