Ha mar a repülőn ülve, a felszallasra várva, az egyik utas felkialtana hogy megálmodta a gep lezuhanasat, ti a gepen maradnatok?
Figyelt kérdés
Kb mint a végső allomasban, valaki azt hajtogatni hogy elore látta a gep lezuhanasat fent maradnatok vagy megijjednetek es inkabb leszallnatok a gépről? :D2014. nov. 14. 08:52
11/12 anonim válasza:
Engem jobban aggasztana egy Koránt szorongató, ideges arab.
12/12 anonim válasza:
"#7
Tehát egyetlen ateista sem fohászkodott vészhelyzetben egy "Isten segíts!"-sel?"
Nem tudom, hogy hányan fohászkodtak ezekkel a szavakkal - én még életemben nem mondtam ki soha öket, pedig már voltam elég komoly veszélyben. (pl. autóbaleset)
De sokan egyszerüen megszokásból használnak ilyeneket, nem pedig azért, mert ténylegesen isten jutna eszükbe. Az "istenem" kifejezés pl sok embernek csak annyi, hogy meglepödik valamit és a filmekben, könyvekben ezt mondják a szereplök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!