Melyik légitársasággal lehet Budapestről Bécsbe utazni?
Figyelt kérdés
Én csak az Austrian Airlines-t találtam, és remélem, hogy van még más, lehetőleg fapados légitársaság.2014. nov. 1. 13:28
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb a busz és talán gyorsabb is.
3/12 anonim válasza:
A repülő 40 perc alatt Bécsben van. Kettes, melyik bussza érsz Bécsbe ennyi idő alatt?
4/12 anonim válasza:
A repülés nem csak az útból áll. 2 óra előtte, plusz repülés, plusz kiszállás, plusz csomagátvétel, valamint a reptérre kijutás és bejutás. És ez kb 4-5 óra. A busz is odaér ennyi idő alatt, sőt én mentem a népligetből a bécsi reptérre és mintha úgy emlékeznék hogy 2 óra volt az út.
5/12 anonim válasza:
2 óra előtte? Minek? Én egy órával indulás előtt érkezem, negyven perc repülés, majd félórán belül a bőröndömhöz jutok. Ez kevesebb, mint 2,5 óra.
6/12 anonim válasza:
Csak az AA repül BUD-ról VIE-re, de ha Bécsbe akarsz menni, nem érdemes repülni, 71 EUR a legolcsóbb jegy, busszal akár 3900 Ft-ért oda-vissza megjárható, és 3 óra alatt busszal is kint vagy. Repülni csak akkor érdemes, ha bécsi átszállással repülsz valahova messzire Austrian Arlines-szal, mert gyakran olcsóbb budapesti indulással, bécsi átszállással a jegy, mint közvetlenül Bécsből ugyanarra a járatra.
7/12 anonim válasza:
És reptérre hogyan jutsz ki? Helikopterrel?
8/12 anonim válasza:
fapados nem repül bécsbe, nagyon drága a légtérhasználati meg a reptéri díj, nem éri meg, főleg hogy alig repülne valaki
9/12 anonim válasza:
6-os miért lett lepontozva? Teljesen igaza van!
Csak egy apró kötözködés: az AA az American Airlines, az Austrian az AUA ;)
10/12 anonim válasza:
9. Ne csodálkozz. A GYAK is tele van hülyékkel mint az ország.
Egyébként valóban igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!