Kézipoggyász súlyát mikor ellenőrzik?
Figyelt kérdés
A kézpoggyászom 10kg lehet maximum, ebbe a limitbe benne is vagyok, de becsekkolás után a shopokban szeretnék venni egy üveg pálinkát, meg egy-két csokit. A csoki még zsebben is elmegy akár, de a pálinka már nehezen. Ezt beszámolják a poggyászom súlyába? Válaszotokat előre is köszönöm.2014. okt. 29. 21:32
1/5 anonim válasza:
Általában semmikor, de ha már a tranzitban vagy, utána biztosan nem.
Régen mikor még check-in pultnál kellett becsekkolni, egyszer-kétszer ellenőrizték, de mostani fapados világban, online check-in mellett nekem még sosem nézték sehol sem, pedig már vagy százszor repültem.
2/5 anonim válasza:
Budapesten nem szokták. Külföldön nekem mérték már, de akkor is csak mielőtt a tranzitba mész. Szóval ott se gond ha veszel ezt-azt.
3/5 anonim válasza:
Akárhogy hajtod végbe a check-int nem nézik. Általában... Viszont nekem volt már, hogy már elrepültem Isztambulon keresztül Montrealba és addig sehol nem nézték, majd még mielőtt a vancouveri gépre felszálltam volna leellenőrizték.
4/5 anonim válasza:
Ritkán ellenőrzik a súlyt, általánosságban csak a külméretet nézik. DE, ha mégis kifognád a mérést, akkor azt a beszállókapunál nézik, közvetlenül a gépre való felszállás előtt, tehát a pluszban vásárolt dolgokkal együtt lehet max 10 kg a poggyászod.
5/5 anonim válasza:
"DE, ha mégis kifognád a mérést, akkor azt a beszállókapunál nézik, közvetlenül a gépre való felszállás előtt"
Eindhovenben vagy Marosvásárhelyen már a biztonsági ellenőrzés előtt nézték. Budapesten és sok helyen nem szokták, de persze nézhetnék a kapunál, csak minek. Úgyse lenne "eredmény". Egy-két nehezebb dolgot zsebre raksz és meg is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!