A Fixshuttle (www.fixshuttle.com) reptéri transzfert próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
Az áraik elég alacsonynak tűnnek.2014. okt. 24. 00:58
1/3 anonim válasza:
Rengetegszer: mindig ok hordanak Ferihegy es a Balatonfelvidek kozott ahol batyam lakik ha eppen Magyarorszagra vetodom. Mit szeretnel tudni?
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát akkor megbízhatóan működik? Nem olyan, mint a Ferihegy Expressz, amiről a Tékozló Homáron írtak?
2014. okt. 24. 10:08
3/3 anonim válasza:
Hat ezzel mindig ovatosak vagyunk -- mindenesetre nekem meg sosem volt gondom veluk. Utoljara egy eve mentem veluk. Idore jonnek Ferihegyre is, Balatonra is (dicseretesen koran, igazabol), biztonsagosan vezetnek, elfogadnak PayPalt (legalabbis tolem elfogadtak) is. Szoval ja, nagyon meg vagyok elegedve. Igaz: en nem az olcsosagra hajtok, akkor busszal jarnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!