Miskolcról szeretnék Pestre utazni reptérre, nem tudtok olcsó transzfert?
Az összes transzferes cég nagyon drága, így én a vonatozást ajánlanám, még akkor is, ha emiatt egy nappal hamarabb fel kell menni Pestre (kora reggeli járatokhoz kell), mert akár még egy olcsóbb szállással is olcsóbb lehet, mint transzferbusszal menni. Ha ez alternatíva, akkor a repülőtéren is lehet aludni a padokon, nincs vele gond. Egyébként a Keletiből átszállás nélkül trolival át lehet menni a Nyugatiba, onnan pedig vonattal ki Ferihegyre (remélem Ferihegyet érted a reptér alatt :)).
Esetleg, szoktam látni egy Agora Transzferes autót a Bulgárföld ill. a Kilián környékén, már én is gondoltam rá, hogy próbálok üzletelni vele egyszer, hátha úgyis megy Pestre reggel és szeretne egy üveg Tokaji Aszút, de aztán máshogy alakult, de lehet, hogy érdemes megkörnyékezni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!