Mi ez a bődületes drágulás a wizzairnél? Júniusban még 30 fontért utaztam Londonból Budapestre, most meg 90 font alatt nincs jegy! Miért drágult meg ennyire?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 20:30
2/3 anonim válasza:
Nov 18., kedd. 29,9 font. WIZZ diszkont kártyával 21.
Van 30 fontos jegy.
3/3 anonim válasza:
Közelednek az ünnepek, ilyenkor kezdenek el az emberek foglalni karácsonyra jegyet. 90 font még semmi. Karácsony előtt és után 20 nappal jó ha 200 font alatti jegyet kifogsz. Karácsonykor már lehet hogy megéri a BA a fapadosok helyett, tavaly 249 fontért jöttem haza, idén BA-val megyek dec. 22-én haza, és jan 4-én vissza, mindezt 190 fontért, csomaggal, fő reptérről. Január, február és március eleje majd megint olcsóbb lesz, az a holtszezon. A nyári 30 fontos jegyed is párját ritkítja, nyáron is elég drágák szoktak lenni, lévén mikor sokan utaznának, ergó nagy a kereslet a jegyekre, gyakorlatilag bármennyit kérhetnek, viszont mikor senki nem akar repülni, akkor odaadják olcsón, csakhogy repüljön valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!