Mikor fogja levonni az árat a wizzair?
Figyelt kérdés
szombaton lett lefoglalva a jegy,de akkor nem volt rajta annyi összeg. Ma tettem a kártyára pénzt, és még nem vonta le a jegyárat.
Mennyi idő múlva vonja le?
Köszi
2014. okt. 20. 11:11
11/17 anonim válasza:
"Ha esetleg megvárom még törlik a foglalást és újból foglalok,csak akkor már kártyás fizetéssel így is megoldható lenne?"
Lehet, de felesleges, ráadásul időközben meg is változhat az ár. Nyugodtan utalj, ha netbankon indítod, akkor még ma megkapják.
12/17 A kérdező kommentje:
rendben. nagyon szépen köszönöm a sok segítséget. netbankon utalom is :)
2014. okt. 20. 11:50
14/17 A kérdező kommentje:
elutaltam netbankon a pénzt. Még mindig ugyanazt íja a wizzair oldalán,h fizetésre vár. Mikorra érkezik meg a pénz?
2014. okt. 20. 13:22
15/17 anonim válasza:
Szerintem 1-2 nap lehet mire feldolgozzák.
16/17 A kérdező kommentje:
húú, oké. már megijjedtem, h valamit nem jól csináltam :)
2014. okt. 20. 13:56
17/17 anonim válasza:
Lehet az egy hét is mire ők feldolgozzák. De ne aggódj. Ha utaltál minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!