Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ez valami 'parasztvakítás',...

Ez valami 'parasztvakítás', vagy tényleg igaz? Wizz Air

Figyelt kérdés

Instagramon terjed a következő:

"We offer to our first 15000 subscribers 2 tickets anywhere in Europe." (a többi már csak a leírás h még mit kell tenni)

Ha jól értelmezem, lefordítva ez annyit tesz hogy az első 15000 követő 2 ingyen jegyet kap bárhova Európában. De nekem ez gyanús :D Tényleg mindenki kap (amit kétlek) vagy sorsolnak? Köszönöm a választ :) (még ha buta is a kérdés :)) )

2014. okt. 3. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Beírtam a gugliba, első találat a twitterjük, ahol írják, hogy kamu. Másodikra megnéztem az FB-oldalukat, ott is írják, hogy kamu.

Feleannyi időbe se került, mint kiírni kérdést a gyakorira.

[link]

[link]

2014. okt. 3. 21:59
 2/7 A kérdező kommentje:
én is beírtam google-be :) de nekem nem dobta ki.. mindegy, köszönöm a választ, és külön köszönöm a stílust is :)
2014. okt. 3. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Haha amúgy ha nem első 15 ezer lenne, hanem mondjuk 15 ezredik akkor az talán reális is lenne, de így nem.

Ez hogy 30 ezer jegyet osztanak ez azt jelenti, hogy 166 járat mehetne úgy hogy 1 forint nem jön be :D

2014. okt. 3. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:

na pont ezért volt gyanús.. :D

az a baj h most pont nagyon jól jönne 2 jegy, megörültem a fejemnek, és teljesen bezsongtam, nem tudtam 'ép ésszel gondolkodni' :D

2014. okt. 4. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:
33%

"megörültem a fejemnek"

Miért? Úgy volt, hogy lefejeznek???

2014. okt. 4. 06:49
 6/7 A kérdező kommentje:
látom nagyon humoros volt a hangulat hajnalban, reggel :))
2014. okt. 4. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért, merre mennél? :)
2014. nov. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!