Norwegian v Ryanair?
Az ár böröndökkel együtt pontosan ugyanannyi mindkettönél.
Nem utaztam még egyikkel sem, melyik a jobb szerintetek?
Ryanairnél ingyen felvihetsz a fedélzetre egy kicsi és egy nagy kézipoggyászt is (pl. kézitáska és kisebb gurulós bőrönd), Norwegiannél meg csak egy kézipoggyászt, ez azonban lehet nagy is, mint a gurulós bőrönd amit említettem.
Norwegiannél vannak útközben lenyíló tévék, amin amikor én utaztam ment a gyerekeknek valami rajzfilm, aztán meg természetfilm tengeri halakról, és útközben van wifi, ezzel rá lehet csatlakozni a gép információs rendszerére, ahol térképen nézheted, hogy épp hol jár a gép, és internetezni is lehet.
Ryanairnél a repülőn egész baráti áru az étel és az ital, sokszor olcsóbb, mint egyes reptereken, a Norwegiannél nagyon drága.
A Norwegian kabinja nagyon modern érzetet kelt pl. többszínű LED-hangulatvilágítás, a Ryanair egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!