Melyik csomagot lehet felvinni magammal a repülőre dijmentesen?
Azt nem értem ebbe hogy,56 x 45 x 25 cm-es pogyászra kelle fizetni?Információ lent,előre is köszönöm.
A Wizz Air kétféle kézipoggyász-szállítási megoldást kínál, de az „egy utas, egy darab kézipoggyász” szabály továbbra is szigorúan érvényben van. A poggyászopciók közötti különbség a poggyászok méretében van.
1. Kisméretű kézipoggyász:
Amennyiben a kézipoggyász mérete nem haladja meg a 42 x 32 x 25 cm-t, úgy azt utasaink díjmentesen felvihetik a gépre. A kézipoggyásznak be kell férnie az utas előtti ülés alá.
2. Nagyméretű kézipoggyász
Amennyiben a kézipoggyász mérete meghaladja a kisméretű poggyászra meghatározott méretet, de nem nagyobb, mint 56 x 45 x 25 cm, úgy díjfizetés ellenében lehet a gépre felvinni. A poggyásznak be kell férnie az ülések fölötti poggyásztartó rekeszbe. Az utasnak képesnek kell lennie a táskát segítség nélkül felhelyezni a felső poggyásztartó rekeszbe.
A Wizz Air új nagyméretű kézipoggyász átváltási lehetőségével most poggyászméretét a nagyméretű kézipoggyász megvásárlását követően is megnövelheti. Ha nem tudja biztosan, hogy milyen méretű poggyászra lesz szüksége következő utazásához, járatfoglaláskor vásároljon nagyméretű kézipoggyászt, és amennyiben több helyre van szüksége, a járat indulása előtt akár három órával is átválthat feladott poggyászra. Ez a lehetőség a nagyméretű kézipoggyász és a feladott poggyász közötti árkülönbözetért áll rendelkezésre.
Ha járatát a Wizz Air Ukraine üzemelteti (WAU járatkód):
Utasaink csak egy darab kézipoggyászt vihetnek magukkal a fedélzetre, amelynek maximális mérete 56x45x25 cm lehet.
Kérdező: a kérdésed olvasd el figyelmesen(!!!) akár többször is. Benne van a megoldás érthetően.
Röviden: kicsi ingyenes, nagy plusz pénzbe kerül.
Ha nagyra fizetsz be és utazás előtt eszedbe jut, hogy inkább feladott poggyász kéne akkor válhatsz arra és ez esetben csak az ár különbséget fizeted.(hiszen a többit már fizetted amikor a nagy kézit vetted) Ez esetben vihetsz egy feladott poggyászt és egy kis kézi poggyászt.
" Azért tettem fel ezt a kérdést mert az egyik barátom azt álitja hogy az 56 x 45 x 25 cm-ist fel lehet vinni ingyenesen"
Butaságot beszél az ismerősöd!
Egyedüli kivétel a wizzair Ukrajna, de ez téged szerintem nem érint! (Nem a wizzair Budapest - Kijev járat, mert azt is a wizzair Hungary csinálja, hanem amiket a wizzair Ukrajna repül.)
Kérdező, olvasd végig azt, amit kezdésként beírtál.
"Amennyiben a kézipoggyász mérete nem haladja meg a 42 x 32 x 25 cm-t, úgy azt utasaink díjmentesen felvihetik a gépre. "
"Amennyiben a kézipoggyász mérete meghaladja a kisméretű poggyászra meghatározott méretet, de nem nagyobb, mint 56 x 45 x 25 cm, úgy díjfizetés ellenében lehet a gépre felvinni."
Egy pici súgás: ha nem keményoldalú a táska, akkor lehet nagyobb is a mérete, csak ne tömd tele, és férjen be a ketrecbe anélkül, hogy bármi kilógna belőle. Én így tudom felvinni a nagyobb táskát is, mert nincs szabványméretű táskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!