Mi a különbség a "prémium turista" és a "turista" osztály között?
És erősen elnézted, ugyanis az NEM ratúr jegy 121.000 Ft-ért, hanem egy irányba kerül annyiba, ha bejelölöd a általad kívánt járatot, akkor adja a ki a visszaút lehetőségeit, annak áraival.
Ergo a teljes ár economy osztályon is kb. 121.000 Ft x 2 lesz!
A prémium turistaosztály légitársaságonként változó, legtöbbször csak több lábtér jár kis pluszpénzért (KLM, United például), de a World Traveller Plus amit a BA ad abban valamivel több szolgáltatás is van és ezért sokkal drágább és szerintem baromira nem éri meg.
Az egyetlen ok amiért megérheti hogy WTP jegyről gyakran lehet a reptéren viszonylag olcsón businessre upgradelni és a BA business igazán nagyon jó, rendes lie flat seat, lehet aludni, jól.
da van írva világosan hogy ODAÚTI jegyár!
Most ismered el, amit mondtam. Oda van írva, hogy odaút. Igen és a visszaút mennyibe kerül? Ugyanannyiba (minimum).
Mindegy, vedd meg akkor a retúr jegyet 121.000-ért. Utazásszervezésben eléggé otthon vagyok, de szeretem, mikor valaki ennyivel okosabb. 121.000-ért kb 6 éve nincs jegy USA nyugati partra, hacsak nem téves árazás okán.
23:03! Utazásszervezésben lehet hogy jó vagy, de szövegértelmezésből nem.
Én irtam hogy Nem 121.000 Ft az! Az csak az ODAÚTI JEGY ÁRA! Tehát nyilván a visszaút is minimum ennyi.
Elnézést 8-ik! :)
Előtted én is ezt írtam, és úgy értelmeztem, kétségbe vontad az állításom. Még egyszer elnézést kérek!
Nem (VESSZŐ- ami nem volt ott) 121.000 Ft az. A vesszőt minden bizonnyal odaképzeltem (mea culpa!), mivel megszoktam, hogy manapság az emberek igen kis része képes helyesen írni...
Tehát "nem, 121.000 Ft az" (kétségbevonná az én állításom) KONTRA "Nem 121.000 Ft az " (egybevág azzal, amit én is írtam). ELNÉZÉST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!