Hogy beszéljen rá a párom (akár tudat alatt), hogy jöjjön el velem Amerikába a nyáron?
Családdal megyünk, eljönne de fél a hosszú úttól az óceán fölött hogy mi lesz ha...?!
Mutogatták neki tavalyi képeket, tetszik is neki. Mondta oké elkezd rá gyűjteni de az út az ami miatt nem biztos hogy eljönne.
Mit tegyek?
Hát, egyrészt talán nem biztos, hogy a hoszú kapcsolat titka az, ha valakit belehajszolsz (angolul guilt trip, kicsit kifejezőbb) valamibe, amit nem szeretne. Én például simán megmondom, hogy nincs kedvem, vagy elsunnyogom, de én egy büdös paraszt vagyok, én megtehetem, de aki félti a kapcsolatát, az kicsit szájhúzva beleugrik a kútba is. Az, hogy te tudod, hogy jó lesz, az egy dolog.
Most nem azt mondom, hogy ne tedd, de számíts arra, hogy ha véletlenül nem érzi jól magát, akkor a kapcsolatotok alapjai kezdenek repedezni tőle. Azt már meg sem említem, hogy eddig mindig akkor volt baj, amikor valami havert rávettünk valamire, amit sose mert, és pont éppen akkor volt baj. Mondjuk ha mindketten lezuhantok, akkor már nem fogja azt mondani, hogy "ugye megmondtam!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!