Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Las vegasba Budapesti induláss...

Las vegasba Budapesti indulással hogy jutok el? Melyik légitársaság és mennyi idő?

Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Budapest-London-Las Vegas. Én így megyek általában.
2014. szept. 15. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
És szeretsz ott lenni? Miket szoktàl csinàlni? Hol szoktàl megszàllni? Én a mirahe hotelt néztem elég szépnek tűnik
2014. szept. 15. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Általában itt szállok meg, nagyon jó helyen van és nem drága.

HOWARD JOHNSON INN LAS VEGAS STRIP

1401 Las Vegas Blvd So., Between Sahara & Charleston, Las Vegas, NV 89104 US

[link]

2014. szept. 15. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor, hogy jön ki jobban a jegy. Nekem nem az a lényeg, hogy a lehető legkevesebb átszállással jussak el, hanem, hogy jó áron.

A leggyakoribb útvonalak:

BUD-London-Chicago-Las V.-New York-London-BUD

BUD-Frankfurt-San Francisco-Las V.-Chicago-Frankfurt-Budapest

BUD-Brüsszel-Chicago-LAS-Washington-Brüsszel-BUD

Igazából a lényeg az, hogy nézd meg sok légitársaság honlapját (British Airways, Lufthansa, KLM, Brussels Airlines), esetleg utazási irodáknál keresgélj. Szánj rá egy kis időt, és úgy tuti találsz neked megfelelőt. Ha van konkrét dátum, vagy kell segítség írj nyugodtan privátban.

2014. szept. 15. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] utana hipmunk-on ki tudod eroszakolni ugyanazokat a jaratokat amit ez megtalal.
2014. szept. 16. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!