Ryanairrel fogok repülni. A feladott poggyászomat hol fogom tudni feladni a gépre? Online check-int csináltam, tehát így elvileg nem kéne beállnom a check-in pulthoz.
Nem tudom te hogy vagy vele, én mindig szoktam kapni egy visszaigazoló emailt tőlük.
Ebben minden le van írva.
El szoktam olvasni.
A lényeg, ha van feladott csomagod, sorba kell állnod a repülőtér bejáratánál, és feladni a poggyászt. Ha nem lenne, olcsóbban is kijönnél, és ráadásul mehetnél rögtön az ellenőrzéshez.
De így azt kell tenned, hogy becsekkolsz időben, mész a reptérre, feladod a csogadodat, és úgy mész tovább.
Visszafele lehet, hogy nem kell beállj a check-in sorba, mert komolyabb reptereken van egy becsekkoló automata (ahova beütöd a kapott kódot), az kiköp egy a feladandó bőrőnd fogantyújára ragasztandó papírcsíkot, azt ráragasztod (rá van nyomtatva, hogyan), arrébb mész egy "Drop bag" nevű pulthoz, ahol álló futószalagra helyezed a feladandó csomagodat, egy kézi szennerrel (mint amilyen nagyobb üzletekben van) rávilágítod a piros csíkot, azaz leolvasod az adatokat - és a bőrőnd elindul egyedül a futószalagon.
Azt csinálod tkp. magad is, amit a check-in-es hölgy is csinál. Én a tegnap használtam ezt a rendszert Osloban, a Norwegiannal jőve Ferihegyre. Ha bizonytalan vagy, mindig ácsorog a közelben egy egyenruhás alkalmazott, aki azonnal segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!