Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vegyek elsőbbségi beszállást...

Vegyek elsőbbségi beszállást Wizzairnél?

Figyelt kérdés
Most fogunk először repülni, a két gyerekünkkel (8 és 11 évesek). Emiatt mindenképp szeretnénk ablak mellett ülni. Sokat olvasgattam a neten az elsőbbségi beszállásról, de nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e, vagy semmi értelme. Tapasztalatok, vélemények?

2014. aug. 23. 12:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Akkor most levonnám a konklúziót: Odafelé volt elsőbbségi beszállásunk, hazafelé nem.

Budapesten igen hasznosnak láttam ezt a szolgáltatást, külön sorban álltunk, hamarabb jutottunk fel, tuti volt az ablak melletti hely.

Visszafelé Varsóban csak nagy mázlink volt: figyeltünk, és kapunyitásnál az elsők között voltunk, így feljutottunk az első buszra, így sikerült ismét jó helyet kifogni.

Személy szerint, ha legközelebb megyünk, ismét megveszem ezt az opciót.

2014. szept. 29. 18:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy oda-vissza szinte teljesen teli volt a repülő, így aki utolsók között szállt fel, nem nagyon válogathatott.
2014. szept. 29. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!