Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen állást keressek, ha...

Milyen állást keressek, ha szeretnék sokat utazni (külföldre is)?

Figyelt kérdés
Kik utaznak sokat? Normális válaszokat kérnék, köszönöm! :)
2014. aug. 23. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Stewardess (steward, ha fiu vagy). Csak ne fapadosnal, mert ott ahogy leszaltok mar jottok is vissza.
2014. aug. 23. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyógyszerügynökök, konferenciákra is járnak. Kaminonsofőrök, spedíciós cégek alkalmazottai. Kutatók, riporterek, újságírók, üzletemberek, régiség kereskedők, színészek, zenészek (zenekarok), táncosok, versenysportolók.

És akiknek sok pénzük van, de keveset dolgoznak érte, azok sokat utazhatnak :-)

2014. aug. 23. 01:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne akarj munka miatt sokat utazni. Semmire se jó. Nem is értem erre miért vágysz?

Az teljesen más viszont ha sok pénzed és időd van és úgy utazol!

2014. aug. 23. 06:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tolmácsként, idegenvezetőként utazom/utaztam sokat, egyébként nyelvtanári végzettségem van.
2014. aug. 23. 10:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én 2 idegennyelven beszélek, elvileg most kapok egy utazós állást, a cég nemzetközi kapcsolataival kell foglalkozni. Azért kérdeztem, ha ez nem válna be valami miatt :) Egyébként azért szeretnék utazós munkát, mert fiatal vagyok és inkább most utazzam ki magam :)
2014. aug. 23. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, csak nem mindegy, hogy időd is van a cél országban vagy csak a munka.
2014. aug. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!