Milyen állást keressek, ha szeretnék sokat utazni (külföldre is)?
Figyelt kérdés
Kik utaznak sokat? Normális válaszokat kérnék, köszönöm! :)2014. aug. 23. 00:02
1/6 anonim válasza:
Stewardess (steward, ha fiu vagy). Csak ne fapadosnal, mert ott ahogy leszaltok mar jottok is vissza.
2/6 anonim válasza:
Gyógyszerügynökök, konferenciákra is járnak. Kaminonsofőrök, spedíciós cégek alkalmazottai. Kutatók, riporterek, újságírók, üzletemberek, régiség kereskedők, színészek, zenészek (zenekarok), táncosok, versenysportolók.
És akiknek sok pénzük van, de keveset dolgoznak érte, azok sokat utazhatnak :-)
3/6 anonim válasza:
Ne akarj munka miatt sokat utazni. Semmire se jó. Nem is értem erre miért vágysz?
Az teljesen más viszont ha sok pénzed és időd van és úgy utazol!
4/6 anonim válasza:
Én tolmácsként, idegenvezetőként utazom/utaztam sokat, egyébként nyelvtanári végzettségem van.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én 2 idegennyelven beszélek, elvileg most kapok egy utazós állást, a cég nemzetközi kapcsolataival kell foglalkozni. Azért kérdeztem, ha ez nem válna be valami miatt :) Egyébként azért szeretnék utazós munkát, mert fiatal vagyok és inkább most utazzam ki magam :)
2014. aug. 23. 14:24
6/6 anonim válasza:
Igen, csak nem mindegy, hogy időd is van a cél országban vagy csak a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!