Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Először fogok repülni és...

Először fogok repülni és repjegyet foglalni. Akad valaki, aki kiokosít a témában?

Figyelt kérdés
Úgy alakult az életem, hogy havonta egyszer pár napot egy másik Európai országban fogok tölteni. Még sosem repültem, sosem foglaltam jegyet, sosem csekkoltam be, és most mindezeket egyedül kell megtennem. Mint teljesen új a témában, segítséget szeretnék kérni, mert szinte nem értek:( Wizzairrel fogok repülni. Már ott elakadtam, hogy próbáltam a jegyet lefoglalni és kéri a számlaszámot. Beírtam, nem fogadja el, akkor beírtam a kártyán található számokat, az sem jó:( Akad valaki, aki részletesen elmagyaráz mindent, a foglalásról, a becsekkolásról, az ingyenes poggyász és a fizetős kézipoggyász tartalmáról, stb?
2014. aug. 20. 20:00
 1/9 A kérdező kommentje:
És útlevél ugye nem szükséges már? Elég a személyi?
2014. aug. 20. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

"hogy próbáltam a jegyet lefoglalni és kéri a számlaszámot."

Számlaszámot? Miféle számlaszámot kér? Nem kér számlaszámot az biztos.

2014. aug. 20. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Hova fogsz menni?

Sokat fogsz wizzairrel utazni ha jól értem? Mert akkor erősen javaslom, hogy legyél klubtag. Olcsóbbak úgy a jegyek. Akár ingyen is lehetsz klubtag, ha az erste banknál számlát nyitsz wizzair kártyával.

2014. aug. 20. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, teljesen hülye vagyok a témában:( Svédországba, és igen, elég gyakran, meg is nézem ezt az Erste Wizzair kártyát!
2014. aug. 20. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Ráadásul ha wizzairnél vásárolsz az erste wizzair kártyáddal akkor minden vásárlás után 4%-ot visszakapsz amiből uj wizzair jegyet vehetsz. Ez a 4% gyakorlatilag ingyen talált pénz.

Első 3 hónapban pedig 12%-ot kapsz vissza. (bármi más vásárlásnál, bárhol, pedig ennek felét kapod vissza. Pl gáz, víz, telefon számla, áruház, bármi más kártyás vásárlás)

De nem vagyok az emberük, nem akarom hogy reklámnak tűnjön. Csak nekem van ilyen és ezért tudom, hogy nagyon megéri.

Útlevél amúgy nem kell. Több mint tíz éve vagyunk EU tagok...

2014. aug. 20. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Sőt továbbmegyek, ha rendszeresen nagyméretű kézipoggyásszal fogsz utazni, akkor a Wizz Discount Club mellé Wizz Privilege Pass kártyát is érdemes venni.
2014. aug. 20. 20:52
 7/9 anonim válasza:
53%
én úgy tudom, hogy dombor nyomott kártya kell vásárláshoz...ha tévedek javítsatok ki
2014. aug. 20. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, sőt banki átutalással is lehet fizetni.
2014. aug. 20. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Szinte bármilyen manapság használt kártya jó.

És persze végső esetben átutalással is lehet. De csak akkor ha még minimum két hét van a járat indulásáig.

2014. aug. 21. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!