Cainált már valaki olyat, hogy kiment a reptérre és ott vett az utolsó pillanatban repjegyet? így tényleg olcsón lehet jegyet venni?
Figyelt kérdés
Mondjuk gondolom ezt inkább a nagyobb reptereken érdesmes csinálni. ha mondjuk nyaralni akarunk menni, akkor kimennénk a reptérre és a következö egzotikus helyre induló repülöre olcsón tudnánk jegyet venni?2014. aug. 20. 14:47
1/7 anonim válasza:
En mar vettem repteren utolso pillanatban jegyet. Muszaj volt. Majdnem sirva adtam at a bankkartyamat annyiba kerult.
Nem olcsobb ugy a jegy.
2/7 anonim válasza:
A repülőjegy az utolsó pillanatban a legdrágább.
Több ilyen kérdés volt már, nem tudom honnan veszik az emberek ezt a badarságot.
Utazási irodánál azt el tudom képzelni, hogy az utolsó napokon kiszórják a megmaradt charter helyeket, de azt is inkább csomagban szállással együtt.
3/7 anonim válasza:
Én sem értem honnan jön ez a hülyeség. Sokkal többe kerül utolsó pillanatban! Inkább mennek üres helyekkel de nem adják olcsón. Érthető is mert azért gyakran előfordul hogy valakinek muszáj repülni és kifizet bármilyen nagy árat utolsó pillanatban!
4/7 anonim válasza:
A Simson családból vették abba volt egy rész, hogy nincs pénzük elutazni, de a reptéren találnak valami olcsó jegyet a japókhoz
5/7 A kérdező kommentje:
Uhh nem tudtam, hogy ilyen hülyeséget kérdezek.... De köszönöm a válaszokat. Én is csak hallottam ezt a dolgot. Mondjuk az nekem is furcsa volt, hogy a repjegy ára az idő előrehaladtával drágulni szokott és akkor az utolsó pillanatban meg levinnék az árát....
2014. aug. 21. 05:37
6/7 Ági 22 válasza:
Én is vettem már kb. gép indulása előtt 15-20 perccel. Azóta is ha eszembe jut, én is sírni tudnék (600 km, 78.000.-HUF)
7/7 anonim válasza:
6: 3 jegy, 800 euró. Amikor általában 90-130 euró egy jegy időben megvéve.
(első válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!