A stewardessek hány éves korukig dolgozhatnak?
Figyelt kérdés
Érdemes-e diplomát szerezni mellé, ha már nem szolgálhatok a fedélzeten? 14/L2014. aug. 15. 11:38
1/9 anonim válasza:
Amennyire tudom ez nincs megszabva, sőt, hosszabb útvonalakra kifejezetten elvárás a gyakorlat, ezért ott gyakrabban találkozhatsz idősebb légikísérőkkel.
Felvételnél szoktak felső korhatárt szabni
2/9 A kérdező kommentje:
De hamar kiöregednek, azt hallottam. Mert rossz hatással van rájuk a nyomáskülömbség.
2014. aug. 15. 14:23
3/9 anonim válasza:
Ezt speciel nem tudom, de inkább lelkileg megterhelő mindig repkedni ahelyett, hogy minden este otthon lehetnél.
Persze nem az a célja szerintem senkinek sem, hogy onnan menjen nyugdíjba, idővel vezető légikísérő lesz, majd próbál elcsípni valamilyen irodai munkát a cégnél.
4/9 A kérdező kommentje:
És ha valamilyen irodai munkát kap a cégnél, akkor a fiztetése is ugyan akkora marad?
2014. aug. 15. 18:42
5/9 anonim válasza:
komolyan egész életedben ugyanazt az egysíkú munkát akarod végezni? nem hinném , hogy bárkinek is elege lenne belőle valszeg csak tele lesz a tökük az egésszel és maguktól is elmennek teszem azt nőül menni családot alapítani létrehozni egy normális életet lássuk be a nők inkább vevők erre így nem akarnak 60 éves korukra egy gépen megrohadni úgy hogy gyakorlatilag még csak egy macskájuk sincs de nem csak hogy a kérdésedre egyértelmű választ kapj nem gondolnám hogy bárkit is 45 éves korában elzavarnának mennek azok maguktól is 35 évesen de amúgy logikus nem?
6/9 anonim válasza:
*nem hinném , hogy bárkit is elküldenének a kora miatt valszeg csak tele lesz a tökük az egésszel és maguktól is elmennek
7/9 anonim válasza:
Ha megnezed pl [link] ezt az oldalt rajossz hogy mikozben senki nem fog automatikusan X eves korhatart elerve kirugni, 23kg-t vallmagassagba emelni, 14 oras valtasban dolgozni, ezek azert egy adott kort elerve bizony nem egyszeruek.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem. Hát én sem akarom èltetem vègéig ezt csinálni, de láttam 50 éveseket is. Azok hogy bírják csinálni?
2014. aug. 15. 21:16
9/9 anonim válasza:
Én láttam már 40 körüli légiutaskísérőt is, ő valami főnök vagy manager szerepet töltött be, és nagyon attraktív volt még, azzal együtt is, hogy egy jó 10-essel legalább idősebb volt a többi lánynál. Szerintem amúgy van utána is karrierlehetőség ezen a területen, és igen érdemes mellé diplomázni, csak nem tudom hogy lehet a kettőt összeegyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!