Angliába utazom nemsoká, vihetek-e magammal cigit?
Figyelt kérdés
Ha, igen akkor mennyit és pontosan hogyan képzeljem el a procedúrát be kell mutatni külön vagy ilyesmi?2014. aug. 8. 22:23
4/5 kiflitolvaj válasza:
Ha elolvasod, amit belinkeltel, akkor lathatod, hogy nincs mennyisegi korlatozas, amennyiben szemelyes hasznalatra, vagy ajandekba hozod. "Although there are no limits to the alcohol and tobacco you can bring in from EU countries, you’re more likely to be asked questions if you have more than the amounts below." Szoval, ha 800 szalnal tobbet hoz valaki, akkor celszeru bejelenteni, de nem vehetik el a vonatkozo torvenyek ertelmeben. Ezt biztosan tudom, mert egyszer lefoglaltak tolem 3800 szalat, aztan fellebeztem es nagyjabol ket honappal kesobb vissza kaptam az osszeset. Tolem azzal az indokkal foglalta le a vamos, hogy volt repulojegy foglalasom ket hettel kesobbre es o azt feltetelezte,hogy akkor is ennyit hoznek magammal, ami mar meghaladna a szemelyes hasznalatra vonatkozo mennyiseget. Ilyesmit viszont itt sem illik feltetelezni, ha nem tudja bizonyitani.
5/5 anonim válasza:
Nincs mennyiségi korlát ha saját felhasználásra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!