Milyen volt, amikor először ültél repülőn?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 12:45
1/25 anonim válasza:
Nagyon király :D Én nagyon izgulós fajta vagyok, amíg gurultunk egy örökké valóság volt. Az óta már rengetegszer repültem, már szinte teljesen megszoktam.
2/25 anonim válasza:
Emlékszem WizzAirrel mentünk Párizsba. Akkor még nagyon új volt, kb. 2 hónapja indult el. Mindenki röhögött amikor megtudta, hogy fapadossal megyek és sok sikert kívántak, nehogy lezuhanjon a gép..
Nagyon kevesen voltak a párom átült a másik oldalra így mind a ketten ablaknál ültönk és a sorunkban senki más nem volt. Nagyon tetszet, kívéve amikor leszálltunk és elkezdett fájni a fülem.
Ma már ritkán repülők fapadossal, most meg ezért szívatnak az ismerősök, hogy miért fizetek többet. Sokat változott a világ azóta :)
3/25 Szabó Simon válasza:
56 évesen ültem először. Nem paráztam, mintha mindig repültem volna. Kellemes izgalommal vártam, és fenomenális volt. Sajnos már nem-igen fogok repülni 72 évesen, mert nincs rá "időm". (Idő=pénz)
4/25 Szabó Simon válasza:
Ja! Azt elfelejtettem leírni, hogy KLM-mel mentem Arubára, és a g épen szinte minden óhajomat teljesítették; kaja, pia stb. Isteni Martell konyakot is ittam. Szóval tuti jó volt.
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
Én eléggé izgulok, de azért várom is közben. :-D Két hét múlva repülök...
2014. júl. 24. 21:03
6/25 anonim válasza:
Melyik légitársasággal és hová?
7/25 A kérdező kommentje:
Lufthansával Japánba. :-)
2014. júl. 24. 23:02
8/25 anonim válasza:
Elsőre ez azért nem kis túra :) Én 7 évesen repültem először, nagyon féltem előtte, de a végére megtetszett. Azóta nagyon sokszor repültem, és szeretem.
9/25 anonim válasza:
Huuha elsőre rögtön kemény fába vágod a fejszédet :DD De tuti jó lesz... Jó légitársasággal jó uticél :))
10/25 A kérdező kommentje:
Igen, be is vagyok parázva rendesen, hogy átszállásnál megmakacsolom magam és nem tudnak majd felimádkozni a gépre. :-D
2014. júl. 25. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!