Ezek a magánrepülőgépek hol szoktak leszállni, hová mennek?
Debrecen felett nap mint nap több ilyen gép is repül át a flightradar-on figyeltem meg,hogy itt Debrecen vagy Debrecen térsége fölött repülnek és nem 10-11 ezer m magasan,hanem 12 fölött akár. Gondolom 10-11 ezer m között a rendes utasszállítóké a légtér 12 fölött pedig a magángépeké. Egyébként gyakran száll fel innen is ilyen kis jet magángép erről a reptérről,mármint Debrecenből,de hogy hová az rejtély. A flightradar nem írja a felszálló és leszálló repteret és azért kérdezem itt,hogy hová mennek? És mennyi rájuk egy repjegy,ha ilyennel akarunk utazni avagy kibérelni? Mert ugye ez mégiscsak egy magángép.
Ilyenre gondolok:
Hol szoktak? Hova mennek?
Hat ahova az utasok kivanjak.
Nagyon sok ilyen magangep nem atlagember tulajdonaban van, hanem a nagy multik adjak berbe a kisebb multiknak.
Ha vezeto beosztasu ember vagy es bazi jol keresel, akkor megteheted, hogy kimesz Becsbe egy uzleti ebedre, termeszetesen akkor nem Ferihegyre mesz es felszallsz egy menetrend szerinti jaratra, hanem a titkarnodet megkered, hogy intezzen egy ilyen gepet a reszedre.
Nagyon sokba kerul egy ilyen kisgep fenntartasa, ugyhogy a nagyon meno cegek is inkabb a megmenobb cegektol berlik oket, foleg ha havonta csak 2-3x hasznaljak, nem erne meg.
Nem tudom mennyibe kerul egy jegy, de biztos irto sok.
En kulfoldon elek, a fonokom egyszer vihar miatt nem tudott hazarepulni es mar az osszes legitarsasagot felhivtam es senkinel nem volt semmilyen jegy, es akkor felhivtam az utazasi irodas ismerost es o mondta, hogy magangepet barmikor tud szerezni. A fonok reggel mar bent volt az irodaba... (fel fullel hallottam, de kb. 5ezer dollar korul volt a jegy (egyiranyba).
> Nem tudom mennyibe kerul egy jegy, de biztos irto sok.
> (fel fullel hallottam, de kb. 5ezer dollar korul volt a jegy (egyiranyba).
En is ugy hallottam hogy nehany ezer EUR egy repulout Europaban. Az irto sok borzasztoan relativ. A fonok megy hogy tobb szazezer vagy millio EUR-os szerzodest irjon ala. Szerinted kockaztatni fogja hogy a geppel problema legyen? Ugyan...
" termeszetesen akkor nem Ferihegyre mesz"
Akár oda is mehet. Attól, hogy magán gép még ugyanúgy kell neki egy repülőtér a fel- és leszálláshoz. Ferihegyen is szoktak lenni magán gépek.
"ezt ugy ertettem, hogy a koztudatban Ferihegy ugy el, hogy oda nagy legitarsasagok menetrendszerinti jaratai mennek."
Nem tudom, mi a köztudat. Szerintem az egy repülőtér, ahova mennek menetrend szerinti járatok, magángépek, teherszállító gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!