E-ticket wizzair? Pár kérdés utazás előtt
ha bankkártyával fogaltunk és jegyet nem adnak de a kártyát nem akarom magammal vinni mi a teendő? elméletileg nem kell vinni, de a megjegyzésbe írja, hogy nem hátrány ha nálunk van...
illetve a becsekkolás is neten történtik? mennyi idővel kell kint lenni a reptéren indulás előtt?
Amikor a jegyet vásároltad, kaptál egy visszaigazoló emailt. Abban van egy kód, ezzel tudsz belépni az online csekin érdekébe a wizzair oldalára.
Az összes szükséges tennivalódat és minden fontos dolgot leírtak a visszaigazoló emailbe, Azt olvasd el, mert mindenre kitér.
Wizzairnél nem kell a kártyát magaddal vinni.
Utasfelvétel ("becsekkolás"):
Lehet neten ingyenesen. És lehet a reptéren is de az pénzbe kerül.
Reptéren időben kell kint lenni, ugyanúgy mint mikor más légitársaságokkal utazol. A wizzairnél sem kell máshogy.
Két órával indulás előtt érj ki, ezt szokták mondani. Én másfél órával korábban szoktam de olyan is van aki csak egy órával megy korábban. Én azt mondom inkább menj korábban minthogy lekésd, hiszen odafelé úton is lehet dugó, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!