Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha repülőgépen 15kg a súlyhatá...

Ha repülőgépen 15kg a súlyhatár egy poggyászra személyenként, akkor, ha ketten utazunk, ez összeadható? Úgy értem, akkor feladhatunk összesen 30kg-ot, például egy 20 kilósat és egy 5 kilósat? Vagy ez szigorúan személyenként szól?

Figyelt kérdés

2014. jún. 6. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha többen utaznak átlagolnak. Már többször repültem kisebb csoporttal, a határ 23kg volt, és volt akinek csak 18 volt a bőröndje, de volt olyan is akinek 25. És elengedték. Nem kell aggódni, nem szívóznak ezen annyira.
2014. jún. 9. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nem kell aggódni, nem szívóznak ezen annyira."

Légitársaság függő, mint írtuk már...

2014. jún. 9. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem légitársaság függő, hanem földi személyzettől függ... És át is éltem ezt, mert Budapesten egyáltalán nem szóltak érte, viszont Hamburgban pakolászhattuk a cuccokat jobbra-balra mert nem engedték. És ugyanaz a légitársaság volt.
2014. jún. 9. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:

" Nem légitársaság függő, hanem földi személyzettől függ..."

A légitársaság üzletszabályzatban szerepel. Ha nem, akkor a földi személyzet saját szakállára lehet jófej vagy nem.

2014. jún. 10. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!