Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Luton repteret gyakran használ...

Luton repteret gyakran használóktól kérhetnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés
A National Express Coach-csal szeretnék bemenni Londonba és vissza egy szombati napon és azt szeretném megtudni, hogy ha gép menetrend szerinti Londonba érkezére +1 órára foglalok helyet a buszra, visszafelé pedig úgy, hogy 2 órával az indulás előtt érkezzek a reptérre az nem túl szoros-e. Nem tudom mennyire zsúfolt ez a reptér, illetve, hogy szombaton szoktak-e lenni nagyobb dugók, ahol elakadhat a busz.

2014. ápr. 30. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:

A városba befelé a +1 óra még csomagokkal és sorállással a beléptetésnél is oké, feltéve hogy pontos a gép. Feladott csomag nélkül, problémamentes beléptetéssel még kényelmes tempóban is 7-10 perc alatt érsz a géptől a buszokhoz. De ha késnek, akkor gyakorlatilag kiszámíthatatlan. Egy jó tanács: ha a kinézeted nagyon megváltozott a személyiben/útlevélben lévő képhez képest, akkor ne próbálkozz az automata facecontrol kapunál, mert nem enged be. Én levágattam a hajam, szemüveges lettem és nem ismert fel, állhattam újra sorba.

Visszafelé nem tudom, én vonattal szoktam menni az gyors és biztosan nem kerül dugóba:)

2014. ápr. 30. 13:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. ápr. 30. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

"ha a kinézeted nagyon megváltozott a személyiben/útlevélben lévő képhez képest, akkor ne próbálkozz az automata facecontrol kapunál, mert nem enged be."

Egyáltalán ne próbálkozz ha csak személyid vagy régi útleveled van. Az automata kapu csak új típusú, bordó útlevéllel használható amiben ugye van biometrikus azonosító.

Amúgy nem foglalkozik azzal, hogy levágattad-e a hajad... mivel nem azt nézi.

2014. máj. 2. 13:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, biometrikus útlevéllel megyek, hogy gyorsan átjussak.

Egyébként befelé 1 óra, kifelé 2 óra 20 perc ráhagyással foglaltam.

2014. máj. 2. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Nem szoktam mások kommentjére reagálni, de nekem is biometrikus útlevelem van, úgy dobott vissza. A határőr mondta, hogy a szemüveg + rövidebb haj miatt dobhatta vissza. Mindegy.
2014. máj. 4. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel nekem nem lesz gondom, mert új az útlevelem.
2014. máj. 4. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!