Wizzair kézipoggyász méret?
Figyelt kérdés
Szeretnék kézipoggyászt vinni a repülőn, de ami meg van adva 42x35x25cm-es méret mindenhogy kicsi nekem. Nem találok ekkora utazótáskát, rengeteg üzletet végigjártam már, legalább 5 nagyvárosban. Több ezer táska és egyik sem megfelelő. Viszont van egy táskám itthon, ami 48x35x23cm-es. Ha nem tömöm tele és beletuszkolom a reptéri keretbe azt a plusz 6 cm-t ami a 48 és 42 különbségéből adódik, akkor az úgy jó?2014. ápr. 26. 18:35
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat! A wizzair által megadott méretek 42X32X25 cm és az én táskám pedig 48x32x25 cm-es. De lényegében mindegy, így is az a 6 cm a kérdéses.
2014. ápr. 26. 18:37
2/6 anonim válasza:
Ha megvan adva a honlapon a max méret akkor annál nagyobb nem lehet. Komolyan veszik, szóval a 6 centi az elég sok.
3/6 anonim válasza:
Attól függ milyen az a táska. Ha mondjuk egy teljesen rugalmas hátizsák, akkor nem gond, de ha nem fér bele a keretbe, akkor gond.
4/6 A kérdező kommentje:
Egy sporttáska.
2014. ápr. 27. 16:54
5/6 anonim válasza:
A lényeg az, hogy a megadott méretű keretbe bele tudd rakni erőltetés nélkül és ne lógjon ki belőle.
Nyilván ha nincs megtömve a sporttáska, akkor bele fog férni, de mérd le előtte.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Tudom nem mostani már a kérdés,de érdekelne hogy adódott e bármi problémád azzal a 6cm-el?A mi táskánk is ugyan így túl lépi a 42 cm-t
Ebbe a 42-be a füle/húzókája is beleszámít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!