Mikor repültetek utoljára?
Utoljára kb. 3 hete.
Milyen tanácsot szeretnél? Ha fapadossal mész, akkor olvasd át alaposan a szabályokat, bár az nem csak fapadosnál hasznos, de náluk különösen: feladott és kézi csomag méret, súly korlátok illetve nyomtasd ki a beszállókártyát otthon ingyen, ha olyan társasággal mész akinél a reptéri utasfelvétel díjköteles lenne (wizzair, ryanair)
Nézz utána és tartsd be a biztonsági szabályokat, különösen a folyadék szabályok szoktak rengeteg embernél gondokat okozni a reptéren...
En valoszinuleg tobbet repulok mint a legtobb valaszolo, az elmult egy honapban: marcius 20 YVR-SFO, marcius 21 SFO-JFK, marcius 22 JFK-BRU-BUD, aprilis 7 BUD-CPH-KEF, aprilis 9 KEF-JFK, aprilis 14 LGA-ORD-YVR. (De voltam mar iden Ausztralia/Uj-Zeland fele is.) Na. Milyen tanacsot addjunk? Amire nem szoktak figyelmeztetni: a repules kozben konnyu dehidratalodni, a levego szaraz, az innivalot is elveszik. Vagy vigyel magaddal vizespalackot es toltsd fel vagy vegyel palackos vizet. Kis meretu testapolot erdemes vinni, fogalmam sincs Magyarorszagon most mit lehet kapni, en [link] ilyet szoktam vinni magammal, 71ml, igy nincs gond belole.
A gepen ami vizet adnak azt jol nezzd meg, ha palackbol addjak akkor kerjel belole, de jegkocka nelkul. Ugyanis ami a gepek viztartalyaban ami van az ... hat ize ... nem tul egeszseges. Erdemes nedves fertotlenito kendot vinni magaddal es a talcat gondosan letorolni, azt ugyanis nem takaritjak rendesen es megiscsak eszel rola.
Április 7-én repültem, legközelebb ápr. 25-én fogok.
Egyetlen tanácsom van: ne izguld túl. Nem egy nagy dolog bárki képes rá. Légy ott időben, olvasd el a repülőjegyen lévő összes információt, plusz nézd meg a bud.hu oldalon lévő kis videót a csomagokról. [link]
Sokan elhisznek minden baromságot, látszik itt is a sok értelmetlen kérdésből. A repülés nem egy nagy dolog, csak hivatalos! helyekről olvasd el az infórmációkat és semmi gond nem lesz. Jó utat :)
Legutóbb február 12(Bp-Sydney). Legközelebb kb. június közepén repülök.
Egyébként velem is volt olyan Zürich-Tokió vonalon, hogy nagyon kellett finganom. Elaludtam, és arra ébredtem, hogy nagyon büdös van, de már nem feszített a hasam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!