Ti nem féltetek, amikor először repültétek át az
óceánt?
Figyelt kérdés
New York-ba megyek, első utam tengerentúlra és eléggé tartok tőle, hogy nehogy gondja legyen a gépnek az óceán felett, mert ott aztán nem tud leszállni.
nyugi. rengeteg olyan hely van, ahol le tud szállni gond esetén, mert kb. 3,5 órát repül tisztán tenger felett, az útvonal többi részén pedig elérhető távolságban vannak a szárazföldi leszállóhelyek vészhelyzet esetére. ha meg akkora a baj, akkor tök mindegy hogy óceánba zuhan vagy szárazföldbe, mert akkora magasságból történő zuhanás a tengerbe ugyanolyan, mintha a földre zuhanna.
2013. szept. 28. 19:20
3/14 anonim válasza:
akárhányszor repültem féltem.
egyszerűen nem normális az égen repkedni. vááá.
utoljára bp-moszkva-hong-kong útvonalat tettem meg. édes istenem.
mondtam, hogy soha többet.
a legjobban a landolást utálom, persze a többit is. de landolásnál olyan, mintha nem tudna megállni a gép.
ja, és amikor légörvény van, és süllyed a gép. auu
2013. szept. 28. 20:42
4/14 anonim válasza:
Figyelj tudom ez nem fog megnyugtatni, de autóval veszélyesebb közlekedni, mint repülővel ez tény...
2013. szept. 28. 21:25
5/14 anonim válasza:
Nekem is oda volt az első utam ! Nem féltem. Unalmas volt. Amúgy meg tök mindegy hol lesz a gépnek baja. Óceán vagy sivatag....
2013. szept. 28. 22:27
6/14 anonim válasza:
nekem a 7. repuloutam volt new yorkba, nem feltem, inkabb untam a vegefele.
2013. szept. 28. 23:49
7/14 anonim válasza:
ja, és arra készülj fel, hogy ahogy írták, rohadt unalmasak ezek az utak.
de főleg kiba KÉNYELMETLEN!!
aki kitalálta ezeket a férőhelyeket meg üléseket, azt ültetném rá egy 30 órás útra.
vigyél szemfedőt, nyak alá rakható párnát, plédet, hogy meg ne fagyj a hülye klímától. bár normálisabb gépeken takarót, kispárnát adnak.
2013. szept. 29. 11:20
8/14 anonim válasza:
Nekem az első repülésem egy A380-as gépen volt, úgy gondoltam ha egy ekkora dög feltud emelkedni leesni csak nem fog. Láss csodát, 15 óra múlva landolt és túléltem!:D
2013. szept. 30. 14:01
9/14 anonim válasza:
Első utam most volt nemrég New York-ba, egy gyönyörű, óriási 747-esen. Hihetetlen hogy az a nagy dög fel tud szállni, lehetetlen belegondolni. De fel tud, számomra ez ijesztő, és csodálatos is volt egyben. Mikor dőlöngél a gép, remeg, az ijesztő kicsit, de meg lehet szokni hamar.
Szóval elején féltem, de megnyugtatott a látvány. Amit egy idő után meg is untam ugyan :D
Igen, a kényelmetlenség nagyobb probléma lesz :)
Jó utat!
2013. szept. 30. 23:47
10/14 anonim válasza:
Egy kérdés: A gépen azért lehet sétálni is, ugye? Legalább egy kicsit, hogy ne kapjunk embóliát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!