Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Neckermannál vannak 'rejtett'...

Neckermannál vannak 'rejtett' költségek?

Figyelt kérdés
Repülőjegyet szeretnék foglalni, ki is írja a végösszeget, de személyes fizetést szeretnék. Arra lennék kíváncsi, hogy a kiírt összeget kell fizetnem, vagy van kezelési költség, ami felett átsiklottam?
2014. ápr. 13. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt mi honnan tudjuk szerinted hogy te mi felett siklottal at? Azt meg nem is ertem h miert akarsz szemelyesen fizetni. Persze a testmozgas egeszseges!
2014. ápr. 13. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:

A kívülállók elég nehezen tudják megmondani, hogy mi felett siklottál át, és mi felett nem.

Két dolog viszont biztos:

1. SOHA nem fizetünk utazási irodának készpénzzel, vagy átutalással. Még akkor sem, ha a fő-fő igazgató könyörög nekünk. Egyszerűen azért nem, mert ha bármi gond van, a bankod a kártyás fizetésre visszaadja a pénzt.

2. Sosem veszünk repülőjegyet utazási irodánál. SOHA. Van a neten rengeteg repjegy kereső, ahol beütöd honnan hova és mikor, és mondja, hogy mennyiért. Ráadásul nem tesz rá jutalékot, illetéket, és egyéb sarcot, amit az irodák rátesznek.

Most mondhatod, hogy komplikált a saját vásárlás, de nem igazán. Ennyit kell tudnod, mikor, honnan, hova. Mi a neved, mi a kártyaszámod, és mi az email címed.

Vedd úgy, hogy a neckermannál ha rejtett költségek nem is lennének valami csoda folytán, akkor is úgy vernek át, mint a pinty.

2014. ápr. 13. 18:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazatok van, nem tudhatjátok, hogy min siklottam át. Mondjuk igazából úgy értettem, hogy a végösszegen felül érhet-e bármi meglepetés, csak tényleg rosszul fejeztem ki magam.

Nézegettem amúgy néhány repjegykereső oldalt, de nem igazán értem őket, plusz számomra fontos lenne, hogy ha esetleg mégsem tudok utazni, akkor visszaigényelhessek az árból, amennyit csak lehet. Azért gondoltam utazási irodára, mert ott személyesen tudok velük beszélni, és úgy tudom, hogy útlevelet sem kérnek foglaláshoz.

Ha tudnál segíteni, hogy milyen megbízható oldalak vannak, hogy tudjak továbbra is nézelődni, akkor azt megköszönném!

Japánba szeretnék utazni, azon belül is Nagoyába. (Sosem utaztam még repülővel, nem értek hozzá sajnos.)

2014. ápr. 13. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:

"plusz számomra fontos lenne, hogy ha esetleg mégsem tudok utazni, akkor visszaigényelhessek az árból, amennyit csak lehet. Azért gondoltam utazási irodára, mert ott személyesen tudok velük beszélni, és úgy tudom, hogy útlevelet sem kérnek foglaláshoz."

Neckermannál se fogsz többet visszakapni, mintha máshol veszed. Útlevelet netes foglalás esetén se kérnek.

2014. ápr. 14. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt is megteheted, hogy bemész pár irodába ártatlan képpel (vagy emailben érdeklődsz), és begyűjtöd ők miket ajánlanak.

Aztán megnézed ezen oldalak közt is néhányon, akkor majd megérted, mennyivel olcsóbb a saját vásárlás.

[link]

Repülőjegyet épp olyan komplikált venni, mint jó színházjegyet. Ki kell találni, hol jó a műsor, és ki kell választani melyik kategóriát keresed.

Még egy jótanács, ha vagy mész, vagy nem mész, akkor inkább ne vegyél semmit. Mert így vagy hihetetlenül drága jegyet fognak rád sózni, vagy bukod a díjat amikor nem ülsz fel a gépre. De a színház is épp ilyen, ha egyszer megvetted a jegyet, senki nem fogja visszaadni a pénzt, amikor te nem mész el.

Külön ajánlom a fenti linkben a google flights linket, bolondbiztos.

2014. ápr. 14. 09:06
 6/6 anonim válasza:
soha ne fizess előre
2014. ápr. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!